Heb je wat te vieren?

Brasa heeft alle ingrediënten om een topfeest te organiseren. Gastvrijheid, flexibiliteit en vooral goed eten zijn onze speerpunten. Tel daarbij op de uitgebreide faciliteiten en je feest is nu al geslaagd.

Zowel voor bedrijfsfeesten als congressen of vergaderingen biedt Brasa volop mogelijkheden. Een receptie, diner of spetterende feestavond, wij zorgen met de passende ingrediënten voor een onvergetelijke bijeenkomst.

Wilt je je gasten ontvangen met een bak koffie een glas prosecco of een welkomstcocktail? En vervolgens hapjes, diner, buffet of walking diner? De mogelijkheden zijn eindeloos! Ook bij de muzikale invulling kunnen we je helpen, van een DJ tot complete live-band. Of wens je specifieke achtergrondmuziek? Zelfs een theatershow of optreden van een bekende artiest behoren tot de mogelijkheden.

Wanneer je een van je gasten in het zonnetje zetten, zorgen wij voor een microfoon of verrassende act. Wij kunnen je ook helpen met uitnodigingen, gastenboeken, fotografen, video reportages etc.

Wij maken graag kennis met je zodat we een voorstel op maat kunnen maken. 

ARRANGEMENTEN

Bij Brasa zijn de mogelijkheden ongekend. Om alvast een suggestie te doen hebben we een aantal pakketten voor je samengesteld. Vanzelfsprekend kunnen we maatwerk leveren.

VERJAARDAGEN  •  JUBILEA  •  RECEPTIES  •  VERGADERINGEN  •  KOFFIETAFELS
Pakketten o.b.v. 5 uur durende feestavond van 19:00 uur tot 00:00 uur

Pakket 1

Onbeperkt o.b.v. 5 uur:
- warme dranken
- frisdranken

Prijs: € 25,- p.p.

Zilver

Onbeperkt o.b.v. 5 uur:
- warme dranken
- frisdranken
- bier en wijn

En 3 rondes bittergarnituur

Prijs: € 30,- p.p.

Goud

Onbeperkt o.b.v. 5 uur:
- warme dranken
- frisdranken
- bier en wijn
- sterke dranken: whisky, wodka, Passoa, Malibu en Safari

En 3 rondes bittergarnituur

Prijs: € 35,- p.p.